8 Ocak 2014 Çarşamba

Elvis meets the Beatles!

Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley'nin bugün doğumgünü...Bu nedenle, bu ay 15 Ocak'ta Mojo Beyoğlu'nda, 2 efsaneyi aynı sahnede onurlandıracak kaçmaz bir konser haberi verelim:

"“Türkiye’nin Elvis’i” olarak tanınan Serhat Kaner, Türkiye’deki en iyi Elvis yorumcularından biri. Çok geniş bir repertuvara ve sadece ülkemizde değil, Avrupa’da da büyük hayranlık uyandıran müthiş bir sese sahip olan Kaner, 20 yıldan fazla bir süredir sahnelerde müzikseverlerle buluşuyor.

Bilindiği gibi, Meat The Beetles, Türkiye’nin ilk ve tek The Beatles tribute grubu. 2009’dan beri gerek Türkiye’nin, gerek Avrupa’nın en iyi sahnelerinde The Beatles şarkılarını yorumluyor ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanıyor.

Serhat Kaner ve Meat The Beetles, bir araya gelerek unutulmaz The King ve Fab Four hitlerini birlikte söyleyecek. Bu yepyeni proje, 15 Ocak 2014 akşamı Mojo’da ilk kez seyirciyle buluşacak. Siz de bu konserde yerinizi alın ve müzik tarihinin altın çağından günümüze gelen eşsiz melodilere kulak verin."





Hiç yorum yok: